Schilderwerk:
U kunt bij ons terecht voor binnen/buitenschilderwerk. Voor beide geldt, dat wij de ontwikkelingen van schildersmaterialen op de voet volgen, zodat u altijd verzekerd bent van het gebruik van de professionele materialen voor elke situatie, met een perfect resultaat.
Up-to-date blijven van de ontwikkelingen in de schildersbranche is voor ons belangrijk. Zo kunt u van ons altijd verwachten dat we voor uw huis de beste producten, materialen en technieken gebruiken. 

Wandafwerking:
Kroese schilderwerken beheerst diverse technieken en methoden voor de afwerking van de wanden en plafonds van uw woning of pand. Of u enkel één wand wil aanpakken of uw complete huis een nieuwe metamorfose wil geven. We denken graag met u mee! Papierbehang, vinylbehang, glasvlies… Wij kunnen het allemaal. Muren en/of plafonds sausen,spuiten of spackspuiten? Ook dat is geen probleem! Mocht het nodig zijn dan regelen wij in samenwerking met onze stukadoor dat alles van te voren strak wordt gemaakt.

Glasservice:
Figuurglas, gelaagd glas, gehard glas, warmtewerend glas, warmte absorberend glas, getint glas, glas met geïntegreerde ventilatieroosters…… Dubbele beglazing, HR+ of HR++, enkele beglazing, blank glas of gefigureerd.
Beglazingswerk is vandaag de dag zeer divers en de toepassingsmogelijkheden zijn legio. Misschien ziet u door de bomen het bos niet meer, maar Kroese schilderwerken biedt uitkomst. We geven graag een passend advies om vervolgens maatwerk te leveren. Voor het leveren en plaatsen van alle soorten glas kunt u bij ons terecht. En natuurlijk zorgen wij ook voor een perfecte afwerking met mooi schilderwerk.

Houtrot:

Mocht er houtrot bij u geconstateerd worden dan kunnen wij voor u de reparatie verzorgen. Het repareren van houtrot wordt vaak gezien als lapmiddel, het tegendeel is waar. Indien houtrotreparatie professioneel uitgevoerd wordt, is dit juist een duurzame en goedkope oplossing. In veel gevallen wordt onnodig overgegaan tot vernieuwen/vervanging. Gerepareerde onderdelen blijven, uiteraard mits onderhouden, als nieuw.

Laag BTW tarief van 6% naar 9%:
De schildersbranche geniet ondanks de verandering van de 6% naar 9%BTW regeling van een laag btw tarief voor woningen ouder dan 2 jaar. Dit geldt voor binnen- en buitenschilderwerk. Hierdoor is het extra aantrekkelijk om Kroese schilderwerken in te schakelen voor uw schilderwerk.